Kurumsal

1 günde 405 daire sattı, 663 milyon TL hasılat yaptı!

1 günde 405 daire sattı, 663 milyon TL hasılat yaptı!

Başakşehir’de onuncu projesine başlayan Fuzul Yapı, satışa çıktığı gün projenin yarısından fazlasını sattı. 405 daireyi bir günde satarak rekora imza atan Fuzul Yapı, bir günde 663 milyon TL hasılat elde ederek rekor kırdı.

 

Başakşehir’de birbirinden prestijli projelere imzasını atan Fuzul Yapı, onuncu projesi Başakşehir Avrasya Konutları’nda rekor satış ve hasılat elde etti. Bir günde toplam 453 dairenin 405’inin satışını tamamlayan şirket, 1 günde 663 milyon TL hasılat elde etti. 600 milyonluk yatırımla hayata geçirilen projenin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, “Başakşehir’de daha önce 9 proje hayata geçirmiştik. Bu projelerin her birinde yatırımcılarımıza ortalama yüzde 76 prim kazandırmıştık. Dolayısıyla 5 binden fazla sadık müşteri portföyümüz oluşmuştu. Sadece onlara yönelik kapalı bir duyuru ile satış gerçekleştirdik ve projemizin yarısından fazlasını sattık. Bu aslında Başakşehir’de bizim öncelikli marka haline geldiğimizin de bir göstergesidir.” dedi. 

 

Haziran başında kamu bankaları ve Emlak Konut GYO’nun başlattığı konut kampanyaları rüzgarının ülkede çok iyi bir ortam oluşturduğuna dikkat çeken Mahmut Akbal, “Aslında projemizi 6 ay sonrası için planlamaya almıştık. Ama ülkemizde emlak sektöründe 2017’deki o rüzgârı yakaladık hatta geçtik. Bu sebeple Emlak Konut GYO ile de fikir birliğiyle projemizi erkene çektik. 5 günde kampanya hazırladık ve hızlıca bir etkinlik düzenleyerek müşterilerimize projemizi duyurduk. Sonuç ise bizi çok memnun etti.” dedi. 

 

Yatay mimarisi ile geniş peyzaj alanlarıyla huzurlu bir yaşam ortamı sunan Başakşehir Avrasya Konutları projesinde evler 770 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 453 konutluk projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Sadece %5 peşinat ile üstelik taksit ödemelerine 3. Yılda başlayarak Haziran 2023’de bu projeden ev sahibi olabilirsiniz.

 

LOKASYON AVANTAJI

Fuzul Yapı’nın 19 Haziran Cuma günü satışlarına başladığı proje İstanbul’un yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Başakşehir’de olması nedeniyle de ön plana çıkıyor. Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin karşısında ilk proje olan Başakşehir Avrasya Konutları, İbn Haldun Üniversitesi’nin yakınında olmasının yanı sıra metro durağının da yanı başında olması sebebiyle benzersiz bir konuma sahip.

 

TESLİMLER 2023 HAZİRAN’DA

Sektördeki deneyimiyle bugüne kadarki projelerini hep söz verdiği tarihte teslim eden Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya’yı 2023 Haziran’da teslim etmeyi planlıyor. Projede sosyal olanaklar arasında; basketbol sahası, cafe, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness salonu, bilardo, spa, çocuk oyun alanları, futbol sahası, yüzme havuzu, güvenlik, cafe, tenis kortu ve kameralı güvenlik hizmeti yer alıyor.