Kurumsal

Fuzul Grup Yönetiminden Yeni Belediye Başkanı Kartoğlu’na Ziyaret

Fuzul Grup Yönetiminden Yeni Belediye Başkanı Kartoğlu’na Ziyaret

İmza attığı konut projeleriyle markalı konut alanında önemli bir yer edinen, aynı zamanda faizsiz ödeme sistemiyle birçok vatandaşı ev sahibi yapan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başakşehir’in yeni Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’i 9 Ekim Pazartesi günü makamında ziyaret etti.  

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Güven İlgün’ün katıldığı ziyarette Belediye Başkanı Kartoğlu’na Fuzul Grup’un sponsor olduğu Başakşehirspor forması hediye edildi.

 

Fuzul Grup Hakkında

Fuzul Grup, 1992 yılında kurulmuştur. Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otomobil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelmeyi başarmıştır. Fuzul Grup şirketleri bünyesinde; Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, Fuzul Autocity, ve FuzulEv yer almaktadır.

Fuzul Grup, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapmıştır. Başakşehir’de “Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Olimpia Park Plus”, Kağıthane’de “Meva Evleri”, Kartal’da “Serrapark Konutları” gibi birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş ve on binlerce aileyi ev ve işyeri sahibi yapmıştır.